Dispecerat - Thermonet Suceava

Dispecerat

Program de funcționare Dispecerat

Non-Stop

Telefon Dispecerat
0230 520 924

Important de știut!

  • Înainte de a suna la dispecerat vă rugăm să accesați Întreruperi furnizare și să verificați dacă serviciile noastre sunt oprite la imobilul dvs. din cauza unei avarii sau a unei intervenții programate pentru revizie.
  • Atribuțiile legale și contractuale în baza cărora acționează serviciul de dispecerat se limitează la instalațiile și echipamentele existente până la bucla de măsură (inclusiv) a imobilului. În cele mai mai multe cazuri, bucla de măsură este montată într-un cămin de contorizare poziționat în imediata apropiere a imobilului;

Serviciile prestate de dispecerat cuprind următoarele:

    • verificarea parametrilor care ajung la locul de consum (la bucla de contorizare), comparativ cu parametrii de plecare din punctul termic;
    • izolarea circuitului secundar (apă caldă sau încălzire) cu acces în căminul de contorizare și subsolul tehnic având responsabilitate până la bucla de măsură (inclusiv)

În cazul în care sunteți afectați de oprirea serviciilor noastre, vă asigurăm că lucrările de reparații și revizii se desfășoară cu maximă responsabilitate și că suntem preocupați în permanență de îmbunătățirea calității serviciilor pe care le prestăm.

Vă mulțumim pentru înțelegere.